Hur allt började

Idag ville jag dela med mig av uppkomsten till detta nya entreprenöriella företag och hur 360 FIX började. Låt mig därför avslöja de sex stora uttalanden som vi baserade vår affärsidé på som en lösning på behov, ambitioner och problem som vi identifierade på marknaden.

Efter över 20 år i Dubai satt min fru och jag (Dr. FIX-IT) med barnen och frågade dem vart de skulle vilja flytta. De sa alla Sverige. Nedräkningen hade börjat. Det tog ett tag att sätta upp allt, men vi startade Retail Senses Design AB strax efter att vi tog beslutet att flytta. Vi började sälja funktionella tak-, belysning-, ljud- och doftlösningar till detaljhandelsföretag. Parallellt blev jag ständigt tillfrågad om jag kunde göra detta och om jag kunde fixa det. Så insåg vi behovet av ett företag som är villigt att hjälpa till med de ”små grejerna”, ”de små rättelserna” hos privatpersoner och företag. När vi arbetade med idén drog vi slutsatsen att samma sak gällde privatpersoner och småföretag: vem ska de ringa för mindre jobb? Av detta föddes 360 FIX.

Vi finns här för er alla, privatpersoner och företag som inte vet vem de ska ringa. Ring bara 360 FIX!

1 | Alla är inte utrustade för att göra små DIY -jobb i och runt huset.

Du kanske har tummen mitt i handen, inte har verktygen eller helt enkelt inte har tid att fixa din ”att-göra-lista” (eller som vi kallar den, Honey-do-list) i och runt ditt hus eller kommersiella utrymme. Det kan vara den lösa ledstången som har stört dig ett tag eller den gardinstången du har haft bakom dörren i två månader men inte har verktygen att göra det. Vi kan hjälpa dig med vad som helst på din lista.

2 | Det är inte lätt att hitta en handyman för att underhålla ett litet privat eller professionellt utrymme i och runt, eller fixa det som behöver åtgärdas.

Kanske ringde du det snickeriföretaget som du såg parkerat på gatan. – ”Tyvärr, vi har inte tid för ett sånt litet jobb.” Kan ha varit svaret? Troligen gav de fem andra företagen du kontaktade dig samma svar. Ingen tid, ingen vilja att hjälpa, det är för litet, det finns inga pengar att tjäna. På 360 FIX tar vi mer än gärna emot dig och dina behov till rimliga priser.

3 | I slutet av ett renoveringsprojekt kan de senaste 10% ta månader att fixa.

På 360 FIX är vi inte klara förrän du är 100% nöjd. Vad som inte slutfördes av andra företag, kommer vi att avsluta och finjustera för dig. Tills du tycker att det är perfekt. Ingenting är mer irriterande än ett renoveringsprojekt som hamnar i en återvändsgränd. Och det händer alldeles för ofta. Vi är här för att fixa det.

4 | Byggföretag är vanligtvis inte intresserade av småskaliga renoveringsprojekt.

Vill du renovera ett barnrum, ett badrum eller ett hemmakontor? Jobbet är för litet för en entreprenör, och att ringa tre olika företag för att slutföra olika delar av jobbet gör att du blir projektledare. Inte en del av planen? Ingen tid för det? På 360 FIX kommer vi att göra allt för dig. Om det småskaliga renoveringsprojektet du tänker på kräver tredjeparts uthyrning, kommer vi att projektleda det åt dig. Räkna med att vi gör jobbet med omsorg och effektivitet, en gång för alla.

5 | För att ge mervärde till ett inomhus/utomhus utrymme måste udda jobb utföras av en kompetent arbetare

Vad vi behöver av dig är att förklara utmaningen du står inför och tillsammans kartlägger vi en plan för att nå ditt mål med en högkvalitativ lösning. Vårt mål är att nå ditt mål genom expertis, effektivitet och integritet.

6 | Inget jobb är för litet. Någon behöver bara känna för att hjälpa till.

Du har tillgång till vår expertis och vårt kunnande per timme. Vi kommer att göra oss tillgängliga oavsett hur lite det finns att göra. Du har ett problem, vi vill vara din lösning.

Oavsett vad du behöver göra i eller runt ditt personliga eller professionella utrymme, kan 360 FIX finnas där från steg ett och se det igenom till slutet. Vare sig det är en bild som ska hängas, en Billy -bokhylla att montera eller en större renovering av ditt hem, lägenhet eller butiksyta, vi kommer att vara hedrade över att ha dig som kund. Bara kontakta oss.

Vi förbinder oss att skapa värde med en twist.

Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Expert på underhåll & renovering av privata hem & butiksytor
Handyman med ett leende och maner

lära känna grundaren av 360 fix
Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Expert på underhåll & renovering av privata hem & butiksytor
Handyman med ett leende och maner

lära känna grundaren av 360 fix

Läs vidare om du vill!

Tips för Hållbar Eco-vänliga Rengöring

Tips för Hållbar Eco-vänliga Rengöring

Letar du efter sätt att rengöra ditt hem på ett miljövänligt sätt? Upptäck fördelarna med att använda naturliga, icke-toxiska rengöringsprodukter som är säkra för både människor och planeten. Lär dig om populära eco rengöringsprodukter i Sverige, såsom ättika, bikarbonat och Castile-såpa, samt hållbara rengöringstjänster som erbjuds av miljövänliga företag. Gör övergången till en grönare rengöringsrutin idag och främja ett hälsosammare hem samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

Läs mer »
Mångfald, rättvisa och inkludering

Mångfald, rättvisa och inkludering: DEI LÖFTE

På 360FIX strävar vi efter att skapa en inkluderande kultur som värderar bidragen från arbetare i alla åldrar och bakgrunder. Vårt unika tillvägagångssätt för att anställa och utbilda, vilket innebär att koppla samman pensionerade hantverkare med yngre lärlingar, är ett sätt att uppnå detta mål.

Läs mer »

Gå med i vår FAN CLUB

Håll kontakten med 360 FIX och Teamet