(Inte för mycket) Väl investerade pengar

Fokusera på det du gör bra, vi gör det du inte har någon expertis för!

360 FIX ser till att ditt projekt, oavsett hur stort eller litet det är, är genomtänkt ända till slutet. Dr FIX-IT kommer att använda kunskapen från 25 års projektledning och byggnads erfarenhet för att hjälpa din vision att komma till liv.

Från att hjälpa dig med att hänga en gardinstång eller en målning, till att hantera hela din lägenhetsrenovering, vi är här för att hjälpa dig. Det här är saker vi har gjort i åratal, hemma, på jobbet och för andra. Vi har nu beslutat att göra det till ett företag. Har du inte tur?!

Vi utmärker oss också med optimering av butiksytor. Det finns så mycket som går in i ett kommersiellt utrymme. Det börjar innan dina kunder ens kommer in i ditt utrymme. Hur lockar du dem att gå in? När de väl gör det, vad vill du att deras första intryck ska vara? Hur vill du få dem att känna sig? Med 25 års erfarenhet av att bygga butiks utrymmen vet Dr FIX-IT exakt var du ska börja, hur du optimerar vad du har och vad du ska lägga till i ditt utrymme. Vi är specialiserade på funktionella tak, belysning och doft, och kommer att samarbeta med dig för att se till att din vision blir levande.

”Dina sinnen samarbetar för att skapa ett enhetligt intryck av din upplevelse
Människor tenderar att tänka på synen först, men när det gäller att designa för sinnena reagerar vi lika starkt på ljud. I själva verket når ljudet först sinnet, mycket snabbare än beröring eller syn. Musik är en av de mest användbara komponenterna i en effektiv inredningsstrategi ”.
– Rapport om soundtrack forskning

Om du vill veta lite mer om musikens inverkan, läs den här studien av Handels.

Och här är mer information om doftmarknadsföring från en av de mest framgångsrika myndigheterna inom sinnesmarknadsföring:

https://www.smakprov.se/smakprov/?isbn=9789147096510&partner=smakprov
http://www.litteraturmagazinet.se/bertil-hulten/sinnesmarknadsforing

När det gäller att uppgradera ditt personliga eller professionella utrymme är vårt råd att DU fokuserar på det du gör bra (eller på vad du kan få betalt för), medan VI gör för dig med vår expertis, det du inte gör så bra eller har ingen talang för.

Små korrigeringar kräver mycket utrustning och tid

Behöver du hänga upp en tavla men har ingen borrmaskin? Det har vi. Små korrigeringar kräver mycket utrustning; vi har allt, spendera inte på det, lita på oss!

Och vi kommer att få din tavla att hänga med rätt hårdvara och städa upp röran på kortare tid än det skulle ha tagit dig att gå till affären och köpa en borrmaskin. Förmodligen billigare också. Vi är en effektiv genväg.

Privatkunder, få RUT bidrag för att minska dina fakturor med 50%!

Naturligtvis erbjuder vi ROT & RUT -avdrag på våra jobb, där så är tillämpligt. Som du säkert vet kan individer få upp till 50% statligt avdrag på de timavgifter vi tar ut. För mer information om hur det fungerar, klicka här. Med det här, tveka inte längre att kontakta professionell hjälp för att fixa din lägenhet eller hus!

Pengar som används väl tjänar pengar eller hindrar från att slösa bort en del.

När du anlitar 360 FIX strävar vi efter att förstå vad du behöver och vi ser till att du får det med hjälp av våra experter. Vår service är snabb, enkel och levereras med ett leende. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig effektiv och prisvärd expertis med integritet.

Pengar som används väl på ett perfekt resultat.

Oavsett om du startar ett nytt projekt eller behöver hjälp med att slutföra ett, är 360 FIX tillgängligt för dig varje steg på vägen.

Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Expert på underhåll & renovering av privata hem & butiksytor
Handyman med ett leende och maner

lära känna grundaren av 360 fix
Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Expert på underhåll & renovering av privata hem & butiksytor
Handyman med ett leende och maner

lära känna grundaren av 360 fix

Läs vidare om du vill!

Tips för Hållbar Eco-vänliga Rengöring

Tips för Hållbar Eco-vänliga Rengöring

Letar du efter sätt att rengöra ditt hem på ett miljövänligt sätt? Upptäck fördelarna med att använda naturliga, icke-toxiska rengöringsprodukter som är säkra för både människor och planeten. Lär dig om populära eco rengöringsprodukter i Sverige, såsom ättika, bikarbonat och Castile-såpa, samt hållbara rengöringstjänster som erbjuds av miljövänliga företag. Gör övergången till en grönare rengöringsrutin idag och främja ett hälsosammare hem samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

Läs mer »
Mångfald, rättvisa och inkludering

Mångfald, rättvisa och inkludering: DEI LÖFTE

På 360FIX strävar vi efter att skapa en inkluderande kultur som värderar bidragen från arbetare i alla åldrar och bakgrunder. Vårt unika tillvägagångssätt för att anställa och utbilda, vilket innebär att koppla samman pensionerade hantverkare med yngre lärlingar, är ett sätt att uppnå detta mål.

Läs mer »

Gå med i vår FAN CLUB

Håll kontakten med 360 FIX och Teamet