Mångfald, rättvisa och inkludering: DEI LÖFTE

Mångfald, rättvisa och inkludering
På 360FIX strävar vi efter att skapa en inkluderande kultur som värderar bidragen från arbetare i alla åldrar och bakgrunder. Vårt unika tillvägagångssätt för att anställa och utbilda, vilket innebär att koppla samman pensionerade hantverkare med yngre lärlingar, är ett sätt att uppnå detta mål.

Genom att erbjuda möjligheter för pensionerade hantverkare att fortsätta arbeta och dela med sig av sin expertis gynnar vi inte bara vårt företag utan också samhället i stort. Dessa erfarna arbetare har värdefulla färdigheter och kunskaper att dela med sig av, och genom att koppla dem med yngre lärlingar främjar vi intergenerativt lärande och färdighetsutbyte.

Samtidigt inser vi vikten av att skapa möjligheter för yngre arbetare att få erfarenhet och utveckla sina färdigheter. Genom att koppla samman dem med pensionerade hantverkare får de möjlighet att lära av erfarna yrkesverksamma och få en djupare förståelse för yrket.

Vårt tillvägagångssätt främjar också mångfald och inkludering genom att erkänna värdet av arbetare i alla åldrar och bakgrunder. Vi tror att alla har något att bidra med, och genom att erbjuda meningsfullt arbete för pensionerade hantverkare skickar vi ett budskap om att deras färdigheter och erfarenheter är uppskattade och värdefulla.

Totalt sett tror vi att vårt tillvägagångssätt för att anställa och utbilda speglar vårt engagemang för att skapa en arbetsplatskultur som är inkluderande, stödjande och samarbetsvillig. Vi är stolta över att skapa möjligheter för arbetare i alla åldrar och bakgrunder, och vi tror att vårt tillvägagångssätt kan hjälpa till att bryta ner hinder, främja förståelse och empati samt skapa ett mer rättvist och inkluderande samhälle.

Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Expert på underhåll & renovering av privata hem & butiksytor
Handyman med ett leende och maner

lära känna grundaren av 360 fix
Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Expert på underhåll & renovering av privata hem & butiksytor
Handyman med ett leende och maner

lära känna grundaren av 360 fix

Läs vidare om du vill!

10 DIY Hemförbättringsprojekt att Ta itu med i Höst

Uppfräscha ditt hem i höst med dessa 10 enkla och prisvärda DIY hemförbättringsprojekt.

Från att måla din entrédörr till att skapa en mysig läshörna – dessa steg-för-steg guider kommer att inspirera dig att lägga till mysiga detaljer i ditt hem. Gör dig redo att ta itu med dessa projekt och förvandla ditt hem till en mysig reträtt för höstsäsongen.

Läs mer »
Tips för Hållbar Eco-vänliga Rengöring

Tips för Hållbar Eco-vänliga Rengöring

Letar du efter sätt att rengöra ditt hem på ett miljövänligt sätt? Upptäck fördelarna med att använda naturliga, icke-toxiska rengöringsprodukter som är säkra för både människor och planeten. Lär dig om populära eco rengöringsprodukter i Sverige, såsom ättika, bikarbonat och Castile-såpa, samt hållbara rengöringstjänster som erbjuds av miljövänliga företag. Gör övergången till en grönare rengöringsrutin idag och främja ett hälsosammare hem samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

Läs mer »

Gå med i vår FAN CLUB

Håll kontakten med 360 FIX och Teamet