Bloggen

Dr FIX-IT är också en [författare] [poet] [copywriter]

”Ingen bryr sig om hur mycket du vet, förrän de vet hur mycket du bryr dig.” Theodore Roosevelt hade det 100% rätt. På den här bloggen kommer vi och delar det som är viktigt för oss som individer och som företag: artiklar, resurser, insikter, inspirationer. Vi använder den här plattformen för att berätta vad som håller oss sysselsatta och varför, vad vi gör för andra och skulle kunna göra för dig, vad vi tycker är relevant när vi lyfter ett utrymme och fallgroparna att undvika, vad som gör oss glada i våra samarbeten med kunder. . Gissa vad, vi gillar att samtala med dig!
Dr FIX-IT

10 DIY Hemförbättringsprojekt att Ta itu med i Höst

Uppfräscha ditt hem i höst med dessa 10 enkla och prisvärda DIY hemförbättringsprojekt.

Från att måla din entrédörr till att skapa en mysig läshörna – dessa steg-för-steg guider kommer att inspirera dig att lägga till mysiga detaljer i ditt hem. Gör dig redo att ta itu med dessa projekt och förvandla ditt hem till en mysig reträtt för höstsäsongen.

Läs Mer »
Tips för Hållbar Eco-vänliga Rengöring
Dr FIX-IT

Tips för Hållbar Eco-vänliga Rengöring

Letar du efter sätt att rengöra ditt hem på ett miljövänligt sätt? Upptäck fördelarna med att använda naturliga, icke-toxiska rengöringsprodukter som är säkra för både människor och planeten. Lär dig om populära eco rengöringsprodukter i Sverige, såsom ättika, bikarbonat och Castile-såpa, samt hållbara rengöringstjänster som erbjuds av miljövänliga företag. Gör övergången till en grönare rengöringsrutin idag och främja ett hälsosammare hem samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

Läs Mer »
Mångfald, rättvisa och inkludering
Dr FIX-IT

Mångfald, rättvisa och inkludering: DEI LÖFTE

På 360FIX strävar vi efter att skapa en inkluderande kultur som värderar bidragen från arbetare i alla åldrar och bakgrunder. Vårt unika tillvägagångssätt för att anställa och utbilda, vilket innebär att koppla samman pensionerade hantverkare med yngre lärlingar, är ett sätt att uppnå detta mål.

Läs Mer »
Vaccinations policy
Dr FIX-IT

Vaccinpolicy för 360FIX

Syftet med denna policy är att skydda hälsan och säkerheten för alla anställda och kunder, samt att upprätthålla kontinuiteten i verksamheten genom att minska risken för COVID-19-överföring på arbetsplatsen.

Läs Mer »
A clean kitchen
Dr FIX-IT

Tips för att rensa ut hemmet och förenkla ditt liv

Är du trött på att känna dig överväldigad av röran i ditt hem? Det är dags att ta kontroll och rensa ut! Det kommer inte bara få ditt hem att se och kännas bättre ut, utan det kan också ha en positiv inverkan på din mentala hälsa och välbefinnande. I det här blogginlägget delar vi några tips och tricks för att hjälpa dig att rensa ut ditt hem och förenkla ditt liv.

Läs Mer »
Dr FIX-IT

Vi presenterar Dr. FIX-IT

Utrymmes Uppgradering utesluter inte humor Med över 25 års erfarenhet av att bygga butiker och lärt mig de mest invecklade detaljerna om att hantera storskaliga

Läs Mer »
Dr FIX-IT

Hur allt började

Idag ville jag dela med mig av uppkomsten till detta nya entreprenöriella företag och hur 360 FIX började. Låt mig därför avslöja de sex stora

Läs Mer »