+46 (0)709857463

Vi presenterar Dr. FIX-IT

Utrymmes Uppgradering utesluter inte humor

Med över 25 års erfarenhet av att bygga butiker och lärt mig de mest invecklade detaljerna om att hantera storskaliga projekt, är min erfarenhet nu tillgänglig för dig i Helsingborg!

Jag kunde ha skrivit böcker du skulle ha köpt, men hade då inte fått chansen att träffa dig personligen. Det är den jag är, en träff-i-person-med-ett-leende typ av kille. Jag är Dr FIX-IT, här för att hjälpa dig med saker du inte vet hur du gör, inte har utrustning för eller helt enkelt inte har tid för.

Listan över smeknamn som bäst beskriver mig

På 360 FIX älskar vi att lösa utrymmes relaterade problem, och framför allt vill vi att du ska vara nöjd med din uppgradering, oavsett om det är ett litet eller stort projekt. Detta innebär expertis från vår sida.

Som du vet har ett älskat barn många smeknamn. Några få som jag har fått sedan mina första år och är stolta över, är ”Handy Manny”, ”Mr Fixit”, ”Mr Fixitall”, ”Mr FixGood”, ”Mr Ifixall” och på senare tid Dr. FIX-IT. Jag bestämde mig för att gå med det senaste, som säger allt om mig. Jag är expert på underhåll & renovering av privata hem och butiker, en Handyman med ett leende för en renovering med en twist. Jag älskar att höra om den vision människor har för sitt utrymme och samarbeta med dem för att väcka det till liv

Min passion för optimering av butiksytor

Alla år med att bygga butiker i Mellanöstern i några av de mest kända köpcentrum i världen har lärt Dr Fix-It en del om optimering. Jag måste erkänna att när jag går in i någon butik ligger produkterna som säljs långt ner på listan över vad jag ser efter. Jag undrar vad som fick mig att gå in i första hand: butiksfront, logotyp, displayfönster, färger? Den första interaktionen med kunder måste vara minnesvärd på alla nivåer. Jag arbetar med anpassade dofter och belysning som förbättrar vackra produkter och ljudsystem som förbättrar shoppingupplevelsen.

Jag har byggt många utställningslokaler och butiksytor och inga två är exakt likadana. Med klienten kartlägger vi den bästa lösningen för deras utrymme och budget.

Fantastiskt behöver inte vara oöverkomligt eller utom räckhåll, vi är här för att bevisa att liksom Charles Alexandre de Calonne sa: ”Svårt görs på en gång, omöjligt tar bara lite längre tid.”

Handyman med ett leende

Djupt inom mig är jag övertygad om att vår värld behöver mer vänlighet och generositet, vilket är den bästa vägen framåt. Detta är inte alltid lätt att översätta i våra affärsliv, men med 360 FIX kan jag bli ett instrument för vänlighet och generositet tack vare mitt leende. I min egen ödmjuka skala är jag fast besluten att tjäna mina kunder på ett sätt som väcker ljus i deras liv. Eftersom jag kan betjäna flera kunder på en dag kan jag öka min positiva inverkan på världen. Jag är Dr FIX-IT, Handyman med ett leende.

Varför jag för dig

Det är grejen med erfarenhet, du vet vad du ska göra och hur du vill göra det. En annan är att alla människor du lär känna har sin erfarenhet, sina produkter, sina tjänster, sina drömmar. När du sätter ihop allt detta har du en ”verktygslåda” för att åstadkomma magi. Det är vad 360 FIX handlar om. Vi är den verktygslådan och den är tillgänglig för dig! Vi hjälper dig gärna så att dina drömmar går i uppfyllelse och dina behov uppfylls. Som vi säger, inget jobb är för litet och vi kommer att vara där varje steg på vägen tills du är 100% nöjd. Det är precis vilka vi är.

Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Expert på underhåll & renovering av privata hem & butiksytor
Handyman med ett leende och maner

lära känna grundaren av 360 fix
Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Stefan Lundgren alias Dr FIX-IT

Expert på underhåll & renovering av privata hem & butiksytor
Handyman med ett leende och maner

lära känna grundaren av 360 fix

Läs vidare om du vill!

Hur allt började

Idag ville jag dela med mig av uppkomsten till detta nya entreprenöriella företag och hur 360 FIX började. Låt mig därför avslöja de sex stora

Läs mer »

Gå med i vår FAN CLUB

Håll kontakten med 360 FIX och Teamet